Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri
Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar
si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri ase adauga 1 lingura rasa de faina. Crema de galbenusuri se adauga peste spuma de albusuri, plus inca o lingura rasa de faina si se amesteca incet. O forma pentru cuptor se unge cu unt, se pune o lingura de dulceata pe fundul ei si se acopera cu compozitia de oua, incercand sa formam niste piramide ca sa-si merite cumva numele de Nockerl. Se baga la cuptor la 180 de grade pentru 15 minute sau pana a prins culoare bine de tot.
Se presara cu zahar praf vaniliat si se serveste.
Reteta a fost postata pe forumul culinar.ro de catre h24c.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii