Pentru ouale de albus cu ciocolata se pregateste pe masina o cratita cu apa fierbinte. Se bat albusurile spuma cu 100 g zahar. Se iau cu lingura oua din albus.
Pentru ouale de albus cu ciocolata se pregateste pe masina o cratita cu apa fierbinte. Se bat albusurile spuma cu 100 g zahar. Se iau cu lingura oua din albus si li se da drumul in apa la fel ca la lapte de pasare. Nu se fierb, ci se tin 2 — 3 minute pe marginea masinii, intorcandu-le pe ambele parti. Se scurg pe o sita. Se face un sos din doua galbenusuri care se freaca cu zahar si fecula. Se toarna incet laptele amestecat cu cacao. Se tine pe masina cateva minute, pana se leaga. Se asaza ouale de albus pe farfurie, deasupra se toarna sosul de ciocolata si se presara migdale prajite cu zahar si macinate.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii