Retete dietetice
Se spala pepenele, se sterge cu un servetel de hartie si se cresteaza. Se elimina semintele, apoi se scobeste, lasand coaja groasa de aproximativ 1 cm. Perele se spala, se curata de coaja si seminte si se taie bucatele. Kiwi-urile se curata de coaja, se spala si se taie doua felii pentru decor. Restul se taie in sferturi, apoi feliute. Piersica se decojeste, se spala, apoi se taie felii. Doua se opresc pentru decor, restul se taie in bucati mici. Banana se decojeste, se taie in sferturi, apoi feliute. Toate aceste fructe se pun intr-o craticioara, se presara o lingura de zahar peste ele si 50 ml de suc de la pepenele galben, apoi se amesteca. Se asaza salata in jumatatile de pepene, apoi se decoreaza cu feliile de kiwi si de piersica, punandu-le pe scobitori, si cu boabele de struguri spalate. Salata se poate servi imediat sau daca o preferati rece, se mai poate baga la frigider ca sa se racoreasca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii