Grapefruit in sos de whisky este un desert delicat ce se serveste rece. Este o metoda foarte buna de a savura grapefruit-ul.
Curatam de coaja si pielite fructele.
Punem 150ml apa la fiert impreuna cu zaharul, fierbem timp de 10 minute pana cand siropul se ingroasa putin.
Separat, punem mierea pe foc si o gatim pana se maroneste usor si incepe sa se caramelizeze. Indepartam tigaia de pe foc si cu mare grija adaugam whisky-ul. Adaugam peste siropul de zahar, il tinem pe foc pana incepe sa clocoteasca.
Turnam sosul de whisky peste grapefruitul curatat si il lasam sa se raceasca.
Grapefruit-ul in sos de wisky se serveste preferabil rece.
Sursa acestei retete este http://www.delicii.com/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii