Cureti fructele de frunze si de codite, le speli cu multa apa rece si le pui in borcan de sticla de 10 litri, procedand astfel pana in baza borcanulu
Cureti fructele de frunze si de codite, le speli cu multa apa rece si le pui in borcan de sticla de 10 litri, procedand astfel pana in baza borcanului capsunele si ciresele pregatite asa cum s-au aratat. Le acoperi cu
jumatate de kilogram de zahar, apoi pui alcoolul. Acoperi borcanul pana cand poti pune visinele. Peste visine pui doar un strat subtire de zahar. La fel procedezi cu celelalte fructe, pana cand pui strugurii. Cand ai terminat, pui vanilie, acoperi cu un strat mai gros de zahar, daca nu esti sigura de temperatura camarei, pui un strat subtire de aspirina pisata, si legi borcanul cu celofan pus in doua, umezit pe o parte si strins bine
cu o sfoara subtire. Pui borcanul in camara si-l desfaci peste iarna, cand fructele sunt bine macerate.
Alte dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Tiramisu
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii