Capsuni trase-n ciocolata sunt o gustare delicioasa ce combina aroma inconfundabila a capsunilor cu ciocolata. Desertul cu capsuni este si foarte aspectuos.
Topiti ciocolata.
Spalati capsunii, stergeti-i cu prosoape absorbante, nu le rupeti codita si puneti-i in frigider, deoarece trebuie sa fie reci.
Trageti cate o capsuna pe bat, tavalit-o in ciocolata alba sau neagra, si lasati sa se usuce ciocolata, ca pe urma sa mai puteti face modele pe ea, cu o alta ciocolata...fie cu un betisor sau o scobitoare, daca nu aveti scule speciale pentru ornat.
Cand s-a intarit si uscat ciocolata, asezati capsunii intr-un pahar pe care puteti sa-l umpleti cu bomboane colorate.
Se fac rapid si se mananca la fel! Nu e un desert complicat iar copiii si, nu numai, vor fi fericiti cand ii vor vedea, credeti-ma!
Mi-ar fi placut sa asez capsunii in cioclata in aceasta canita: http://shabbychicshop.ro/trandafir/24-canita-lapte-trandafir-vanilia.html
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!
Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumbReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii