Caisele spalate si scurse bine de apa se curata de coaja, se rup in doua, se scot samburii si se asaza pe o farfurie de sticla. Capsunile se spala rep
Caisele spalate si scurse bine de apa se curata de coaja, se rup in doua, se scot samburii si se asaza pe o farfurie de sticla. Capsunile se spala repede, se scot coditele, se inteapa in cateva locuri, se pun pentru 30 minute in rom dupa care se scot, se pudreaza cu zahar si se asaza cate una pe fiecare jumatate de caisa, in locul samburelui. Cu un cornet se garniseste fiecare caisa cu frisca. Se pun la rece.
Se servesc dupa cca o ora.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii