Se amesteca oul cu margarina, adaugam 5 linguri de lapte si 2 linguri de miere. Incorporam faina, zaharul si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Re
Se amesteca oul cu margarina, adaugam 5 linguri de lapte si 2 linguri de miere. Incorporam faina, zaharul si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Restul de lapte se pune la fiert cu vanilia (miezul scos din batonul de vanilie), adaugam grisul si fierbem pana se ingroasa si punem la racit. Aluatul de prajitura se imparte in 4 parti. Se intind foile , se coc pe fund de tava uns si infainat, la 180 grade C. Intre timp, in gris incorporam untul, restul de miere si esenta de rom. Umplem cu crema foile, iar deasupra acoperim cu glazura de ciocolata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii