Se fierb castanele aprox. ½ ora, dupa care se curata de ambele coji si se dau prin masina de tocat cat sunt inca calde. Apoi se amesteca 200 g piur
Se fierb castanele aprox. ½ ora, dupa care se curata de ambele coji si se dau prin masina de tocat cat sunt inca calde. Apoi se amesteca 200 g piure de castane cu mierea si romul.
Se poate servi cu frisca.
Se pot consuma si timp de 1 an la temperatura de –18 °C.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii