Se incinge cuptorul. Se scobesc merele si se indeparteaza cotoarele. Cu un cutit, se cresteaza merele pe verticala la distante egale. Se pun intr-o ta
Se incinge cuptorul. Se scobesc merele si se indeparteaza cotoarele. Cu un cutit, se cresteaza merele pe verticala la distante egale. Se pun intr-o tava de teflon. Se amesteca mierea, margarina, coaja si zeama de lamaie. Se toarna cu o lingurita amestecul obtinut in mere, se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce tava la cuptor timp de 40-45 minute.
Se servesc cu crema de lapte degresat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii