Granola de casa este un mic dejun delicios si sanatos pentru intreaga familie.
Preincalziti cuptorul la 300 C. Intr-un bol mare amestecati fulgii de ovaz, germenii de grau, zaharul brun, scortisoara si sarea. Faceti o fantanita in mijlocul amestecului si adaugati uleiul, mierea si apa. Framantati amestecul pana la omogenizare apoi imprastiati-l pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Coaceti granola pana se rumeneste, aproximativ 40 minute, amestecand din 10 in 10 minute. Lasati granola sa se raceasca complet apoi adaugati fructele uscate.
Se poate servi cu iaurt si fructe de sezon.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii