Foile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect cu crema intr-un desert irezistibil.
Pentru foile cu miere de albine si nuci macinate se framanta aluatul si se lasa de astazi pe maine la rece. La sfarsit, se coc trei foi in tava patrata sau rotunda, cate 10 minute fiecare.
Se prepara o crema de nuci dupa indicatiile din reteta, si dupa ce s-au racit, foile se ung cu aceasta crema.
La sfarsit se poate topi ciocolata sau se poate pur si simplu pudra cu zahar.
Foile cu miere de albine si nuci macinatese servesc tiate felii, dupa ce au stat cel putin o ora in frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii