Cuib de viespe cu nuca si miere de albine

Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10 linguri ulei, 30 linguri lapte dulce, 4 linguri zahar, un cub drojdie, coaja de lamaie, 2 galbenusuri, 700 gr. faina, 200 gr nuca macinata, 5 linguri zahar pudra, 1 esenta de rom, 10 linguri miere de albine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cuib de viespe cu nuca si miere de albine

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 10 linguri ulei
  • 30 linguri lapte dulce
  • 4 linguri zahar
  • un cub drojdie
  • coaja de lamaie
  • 2 galbenusuri
  • 700 gr. faina
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr nuca macinata
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 esenta de rom
  • Pentru glazura:
  • 10 linguri miere de albine

Mod de preparare

Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri se incalzeste laptele si uleiul, se toarna intr-un vas, se adauga zaharul, drojdia, coaja de lamaie si se lasa sa de dizolve. Se aduga faina pentru un aluat potrivit de tare si se lasa sa creasca la caldura.

Nuca macinata se amesteca cu romul si zaharul pudra. Se intinde aluatul intr-o patura de 1 cm grosime, se presara nuca si se ruleaza ca la cozonac.Se taie apoi bucati de 1-2 cm care se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se dau la copt pentru 20 d eminute la foc potrivit. Cand s-au copt, se scot si se ung cu miere de albine


Prajiturile cuib de viespe cu nuca si miere de albine se servesc reci, cu miere de albine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia