Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10 linguri ulei, 30 linguri lapte dulce, 4 linguri zahar, un cub drojdie, coaja de lamaie, 2 galbenusuri, 700 gr. faina, 200 gr nuca macinata, 5 linguri zahar pudra, 1 esenta de rom, 10 linguri miere de albine
Prajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri se incalzeste laptele si uleiul, se toarna intr-un vas, se adauga zaharul, drojdia, coaja de lamaie si se lasa sa de dizolve. Se aduga faina pentru un aluat potrivit de tare si se lasa sa creasca la caldura.
Nuca macinata se amesteca cu romul si zaharul pudra. Se intinde aluatul intr-o patura de 1 cm grosime, se presara nuca si se ruleaza ca la cozonac.Se taie apoi bucati de 1-2 cm care se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se dau la copt pentru 20 d eminute la foc potrivit. Cand s-au copt, se scot si se ung cu miere de albine
Prajiturile cuib de viespe cu nuca si miere de albine se servesc reci, cu miere de albine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii