Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se Iasa sa se scurga. Se pregateste o glazura de ciocolata. Se dizolva zaharul in opt linguri de ap
Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se Iasa sa se scurga. Se pregateste o glazura de ciocolata. Se dizolva zaharul in opt linguri de apa, se adauga trei linguri de cacao si se Iasa pe foc sa fiarba, amestecand din cand in cand. Se incorporeaza ciocolata rasa cand compozitia incepe sa se ingroase si se amesteca, pana se topeste. Se Iasa la racit si se adauga doua lingurite de lichior.
Se dau capsunile prin crema calduta si se asaza pe o tava, sa se scurga.
Se pun apoi pe un platou si se servesc cu frisca.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tarta cu fructe
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii