O reteta usoara, fara coacere
Pentru crema de branza punem intr-un castron branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blendarim pana facem o pasta fina apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza.
Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema. Rezulta o crema super de fina si pufoasa.
Fructele kaky se curata de coaja si se taie in cubulete.
Pe o farfurie punem biscuiti ornam cu crema plus kaky, iar biscuiti, iar crema plus kaky, iar biscuiti, iar deasupra ornam cu bombonele de ciocolata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii