Aceste trigoane delicioase se pot umple cu nuca. Sunt foarte bune iar pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua, faina, untura.
Pentru aceste trigoane delicioase se framanta toate la un loc, apoi se intinde pe masa o foaie peste care se aseaza primul aluat si impaturim in trei, de trei ori, il lasam la rece timp de doua ore. Dupa aceea, intindem o foaie groasa de jumatate de centimetru pe care o taiem romburi si facem trigoane umplute cu 200 g nuca, 2 oua si coaja de lamaie.
Trigoanele delicioase se umplu cu nuca si se servesc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieMi-am facut de lucru si am prestat o prajitura,chiar daca nu sunt la mine-n bucatarie.....
Prajitura de vara
Comentarii