Tiramisu reţetă cu budinca

Tiramisu reţetă cu budinca Va recomandam un tort rapid de facut, elegant prin aspect si delicios prin aroma data de cafea. Bucurati-va de el si incantati si pe ceilalti membrii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Tiramisu reţetă cu budinca

Ingrediente

  • zahar
  • lapte
  • 1 budinca de vanilie
  • piscoturi
  • cafea(nu foarte tare)
  • mascarpone
  • 3 picaturi aroma de migdale
  • cacao

Mod de preparare

Va recomandam un tort rapid de facut, elegant prin aspect si delicios prin aroma data de cafea. Bucurati-va de el si incantati si pe ceilalti membrii ai familiei dvs.

Tort tiramisu

Deci,am inceput cu prepararea budincii.

Am amestecat praful de budinca cu 4 linguri de zahar si putin lapte.

Cand fierbea laptele am turnat compozitia de mai sus si am amestecat bine. Cand budinca e gata, se lasa la racit.

Dupa ce se raceste budinca o amestecam cu mascarpone. Se amesteca bine,pana devine o crema omogena.

In cafea se pun 3 picaturi aroma de migdale.Trecem piscoturile prin siropul de cafea.

Piscoturile imbibate cu cafea se aseaza frumos intr-un vas de jena.

Peste primul rand de piscoturi se pune primul strat de crema, dupa aceea iar piscoturi imbibate in cafea si se incheie cu inca un strat de crema.

La final se pudreaza cu cacao si se pune la rece.
Pofta buna!

Reteta Tiramisu a la Maya a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro

Alte retete de tiramisu gasiti aici:

Tiramisu Original,

Tort Tiramisu (cu fructe),

Prajitura Tiramisu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
1
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
2
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
3
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
4
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
5
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia