Tiramisu reţetă originala Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra si zaharul vanilinat. Adaugam mascarpone si amestecam in continuare. Sepa
Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra si zaharul vanilinat. Adaugam mascarpone si amestecam in continuare.
Separat se bat spuma albusurile si se amesteca cu frisca batuta. Adaugam si rom in functie de preferinte.
Amestecam compozitiile facute din galbenusuri si albusuri de jos in sus ca sa nu stricam pufosul albusurilor.
Se face cafea la filtru, in care se mai poate pune rom. Fiecare piscot se introduce pe jumatate in cafea-pe orizontala.
Pe fundul tavii se aseaza un strat de crema, apoi un rand de piscoturi cu partea inmuiata in cafea in sus.
Continuam cu crema, un rand de piscoturi, iar crema si teminam cu piscoturi.
La final se imbraca cu crema si se presara cacao.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii