Tiramisu reţetă originala Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc, de-abia dupa ce ati amestecat galbenusurile cu zaharul, puteti pune si vasul respecti
Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc, de-abia dupa ce ati amestecat galbenusurile cu zaharul, puteti pune si vasul respectiv, pe foc la bain marie, adaugand laptele, si amestecand bine.
Dupa ce am amestecat bine laptele, si in final o amesteci pe foc la bain marie se obtine crema aia groasa, se lasa la racit, iar cand se raceste se pune mascarpone direct din cutia lui.
Se adauga albusurile spuma, se amesteca totul din cratita.
Se ia o tava de chec (a mea e de jena), pui pe fundul ei hartie de copt, (nu uitati), si apoi puneti din crema obtinuta cateva linguri, intindeti pe fundul formei de chec, apoi puneti un rand de piscoturi inmuiate in cafea rece. Piscoturile nu le inmuiati prea mult pt ca se flescaiesc, apoi, puneti iar un rand de crema, iar piscoturi, ultimul rand va fi de crema.
Puneti apoi o folie de aluminiu peste forma, o dati la frigider minim 6 ore, apoi rasturnati continutul peste un platou, nu uitati sa scoateti hartia de copt, pudrati cu cacao.
Inainte sa scoateti, cu un cutit lat, treceti in interiorul formei, pe laturi, pt a desprinde si lateralele.
Reteta Tiramisu a fost propusa de Pocahontas
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz Cine poate refuza un medalion de salau proaspat ? Sunt incantata cand am la dispozitie ingrediente proaspete de...
Salau cu zucchini
Comentarii