Tiramisu reţetă originala Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana amestecul incepe sa capete culoarea alba. Se adauga mascarpone si amesteca bine. Se bate albusurile sub
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pana amestecul incepe sa capete culoarea alba. Se adauga mascarpone si amesteca bine. Se bate albusurile sub forma de spuma tare si incorporeaza amestecului de mai sus. Pe un paltou se aseaza un strat de piscoturi, se insiropeaza cu jumatate din cantitatea de cafea, se acopera cu jumatate din cantitatea de crema, se aseaza al doilea strat de piscoturi insiropate cu restul de cafea, si restul de crema. Pe deasupra se presare cu cacao.Se da pentru 3 ore la rece.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO mancarica ce mie-mi place foarte mult.
Sos cu ciuperci si afumaturaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii