Se mixeaza intr-un castron laptele cu zaharul, ouale intregi, esenta. Se adauga faina + praful de copt si se mai amesteca 2-3 minute. Se toarna aluat
Se mixeaza intr-un castron laptele cu zaharul, ouale intregi, esenta. Se adauga faina + praful de copt si se mai amesteca 2-3 minute. Se toarna aluatul in forma de tarta si presara deasupra stafidele. Se pun perele bine stoarse de suc deasupra. Se da cam 35-40 min. la copt.
Rece se taie felii.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO alternativa la salata de vinete
Baba Ganoush -salata de vinete arabeascaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii