Ouale se spala, se dezinfecteaza si se clatesc cu apa rece. Lamaia se spala, se rade coaja si i se extrage sucul. Ouale se bat cu zahar, unt topit, su
Ouale se spala, se dezinfecteaza si se clatesc cu apa rece. Lamaia se spala, se rade coaja si i se extrage sucul. Ouale se bat cu zahar, unt topit, suc de lamaie, coaja de lamaie pana cand amestecul devine o crema. Apoi se amesteca cu ciocolata topita pe bain-marie. Foitajul se modeleaza in forma de tarta si se inteapa in mijloc cu furculita. Deasupra se toarna crema sub forma de grila. Se coace la foc mic 30 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAm pregatit o cina hranitoare si sanatoasa, plina de culoare si savoare: Salata de quinoa, avocado, cartofi dulci, sfecla...
Salata de quinoa, avocado, cartofi dulci si sfecla rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii