Se prepara o coca de placinta din cantitatea de faina si se imparte in doua. O parte se asaza in tava. Merele rase, scazute foarte putin pe masina cu
Se prepara o coca de placinta din cantitatea de faina si se imparte in doua. O parte se asaza in tava. Merele rase, scazute foarte putin pe masina cu 3-4 linguri de zahar, putin rom, vanilie, coaja de lamiie sau portocala, se asaza in tava peste foaie. A doua foaie se intinde si se asaza peste mere, iar deasupra trei albusuri batute cu 200 gr. zahar pudra. Se coace la foc potrivit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii