Aceasta reteta de tarta cu mere este foarte simpla si la indemana oricui. Prajitura cu mere este un desert clasic, dar incearca sa o prepari si cu aluat de tarta.
Se amesteca faina cu untul, apoi oul si apa. Se lasa la frigider 1 ora. Se intinde in tava si se inteapa cu furculita, Se aseaza feliutele de mere si se presara cu scortisoara si un plic de zahar vanilat. Se pune in cuptorul incins la 180 - 200 grade pentru aproximativ o ora (pana ce merele sunt aurii). Se taie cand este bine racita, e buna de facut si de azi pe maine
Se servete rece. Pofta buna! Reteta Tarta cu mere, foarte simpla a fost propusa de andreea fr pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCostel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui
Comentarii