Se pune faina, untul batut spuma, sarea, zaharul, apa rece si galbenusurile intr-un vas si se amesteca repede. Se obtine o coca potrivita cei se pune
Se pune faina, untul batut spuma, sarea, zaharul, apa rece si galbenusurile intr-un vas si se amesteca repede. Se obtine o coca potrivita cei se pune la frigider 120 minute.
Se unge tava, de preferinta in forma circulara, cu unt si se intinde coca max. 1/2 cm grosime. Se taie merele feliute subtiri si se aseaza in forma. Se baga la cuptor aproximativ 30 minute.
se scoate din cuptor si se pune peste tarta sosul format diin zeama de lamaie si gemul de caise. se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAm pregatit o cina hranitoare si sanatoasa, plina de culoare si savoare: Salata de quinoa, avocado, cartofi dulci, sfecla...
Salata de quinoa, avocado, cartofi dulci si sfecla rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii