Se face un aluat fraged, numai ca se frmanta mai mult ca sa fie cat mai elastic. Se pune aluatul in forma de tarta unsa si se acopera cu un strat de
Se face un aluat fraged, numai ca se frmanta mai mult ca sa fie cat mai elastic. Se pune aluatul in forma de tarta unsa si se acopera cu un strat de crema de vanilie. Se curata merele, se taie felii subtiri, se aseaza peste crema si se pune tarta in cuptor, timp de 40 de minute. Se coace la foc potrivit.
Cand este rece, tarta se acopera cu un strat de gem de caise. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu crema de caramel
Tarta cu fructe
Turta dulce
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii