Se unge cu unt o cratita, apoi se tamponeaza cu zahar. Se spala merele, se taie in felii subtiri si se pun in vasul pregatit. Aluatul fraged se face d
Se unge cu unt o cratita, apoi se tamponeaza cu zahar. Se spala merele, se taie in felii subtiri si se pun in vasul pregatit. Aluatul fraged se face din 3 oua, 3 linguri de zahar si 3 linguri de faina. Se pune apoi vasul la cuptorul fierbinte si se coace tarta. Cind se rastoarna tarta pe platou trebuie ca zaharul si untul, asezate la fundul vasului, sa fie rumenite, sa se fi format un caramel.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii