Se amesteca ingredientele si se pun in tava de tarta unsa cu margarina si se da la cuptor. Dupa ce se coace, se scoate din cuptor si se cladesc fructe
Se amesteca ingredientele si se pun in tava de tarta unsa cu margarina si se da la cuptor.
Dupa ce se coace, se scoate din cuptor si se cladesc fructele (oricef el de fructe).
Se amesteca 1/4 apa rece cu un pliculet de gelatina. Dupa ce s-a topit gelatina se pune la fiert o jumatate de minut. Dupa ce se raceste un pic se pune peste fructe.
Se serveste rece, in orice moment al zilei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaLa micul dejun sau la cina, alaturi de o cana cu lapte, sunt perfecte!
Pancakes cu mere si aluneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii