Ingrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si se intinde o foaie si se
Ingrdientele se amesteca si se framanta intr-un aluat care se lasa la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se ia din frigider si se intinde o foaie si se taie bucati. Se inteapa cu furculita si se pun in forme mici de tarta. Se introduc in cuptorul fierbinte si se lasa la copt.
Se servesc umplute cu capsuni si crema.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor
Lapte de pasare
Prajitura snikers
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume
Comentarii