Tarta cu capsune si crema de branza este o delicioasa prajitura de vara. Pentru a pregati aceasta reteta de tarta aveti nevoie de 125g branza dulce cremoasa, si capsune.
Tarta cu capsune si crema de branza este o delicioasa prajitura de vara. Pentru a pregati aceasta reteta de prajitura se face intai crusta si apoi crema.
Se amesteca toate ingredientele mentionate mai sus la crusta si se pune la rece pentru o jumatate de ora.
Dupa acest interval se pune in tava de tarta si se mai tine inca 20 de minute la frigider, se scoate, se inteapa cu furculita, se acopera cu o hirtie de copt plina cu boabe de fasole sa nu se umfle si se da la cuptorul incalzit penttru 25 de minute.
Crema pentru tarta cu capsune si crema de branza obtine amestecand branza cu ouale si celelalte componente amintite la ingrediente. Cand e gata se toarna peste crusta si se da la cuptor. Cand s-a racit se pun si capsunele.
Tarta cu capsune si crema de branza se serveste rece sau calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii