Tarta cu caise este o prajitura delicioasa cu fructe. Forma de tarta se unge cu unt, se presara cele 3 linguri de zahar, in jumatatile de caise spalate se pune cate o fructa.
Tarta cu caise este o prajitura delicioasa cu fructe. Forma de tarta se unge cu unt, se presara cele 3 linguri de zahar, in jumatatile de caise spalate se pune cate o fructa si inercalat, cate o migdala;se pun caisele cu scobitura in jos,peste care se rastoarna aluatul.
Intr-un bol se freaca galbenusurile cu ulei(ca la maioneza)si se adauga aromele;in alt bol se bat albusurile spuma cu un praf de sare,zahar,se adauga galbenusurile,faina si se amesteca usor cu o spatula;se da forma la cuptor 30min,dupa ce s-a racit,se rastoarna pe un platou,dupa care se taie si se serveste.
Aceasta tarta cu caise se serveste simpla sau alaturi cu o cupa de inghetata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii