Sfaramam untul in faina. Adaugam zaharul praf si cele 2 oua. Presaram faina pe suprafata de intins, intindem aluatul si taiem bucatele in forma de ste
Sfaramam untul in faina. Adaugam zaharul praf si cele 2 oua. Presaram faina pe suprafata de intins, intindem aluatul si taiem bucatele in forma de stelute. O jumatate de steluta o ungem cu galbenus de ou batut, presaram cu zahar si cu migdale. Ungem subtire tava, pozitionam stelutele, si o introducem in cuptorul cald. Stelutele le lipim doua cate doua cu gem de zmeura si le presaram cu zahar pudra.
Alte retete prajituri recomandate
Tort diplomat
Placinta cu visine
Tarta capsuni
Tort cu capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauNumai bune de luat la pachet, pt micul dejun sau cina....
Briose aperitiv cu branza si chimenIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii