Margarina se tine la temperatura camerei pana se inmoaie si se amesteca impreuna cu 7 linguri de faina pana se omogenizeaza. Intr-un vas se pun apa, s
Margarina se tine la temperatura camerei pana se inmoaie si se amesteca impreuna cu 7 linguri de faina pana se omogenizeaza. Intr-un vas se pun apa, sarea si uleiul si se amesteca pana se dizolva sarea. Se adauga faina si se framanta pana se formeaza o coca de consistenta potrivita, spre tare. Se presara faina pe planseta, se intinde o foaie de aproximativ 5 mm grosime peste care se intinde margarina amestecata cu faina in strat uniform. Se ruleaza aluatul si se introduce la frigider pentru 30-40 minute. Se scoate din frigider si se intinde o foaie de 5-7 mm grosime, se taie fasii de aproximativ 1,5-2 cm latime, cu o lungime de 14-15 cm. Se prind capetele fasiilor, se rasucesc de cateva ori formandu-se o spirala care se trece prin susan. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Tava se introduce in cuptorul incins la 200C,pentru 10-15 minute.
Se serveste pe platou sau farfuriute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaTortul l-am gasit pe un site italian si mi-au atras atentia mai intai ingredientele.Mi s-a parut un pic ciudat sa folosesc...
Tort de ciocolata, capsuni si maionezaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii