Faina se amesteca cu amidonul si praful de copt, se adauga untul rece taiat bucatele si smantana amestecata cu zaharul, vanilia si coaja rasa de lamai
Faina se amesteca cu amidonul si praful de copt, se adauga untul rece taiat bucatele si smantana amestecata cu zaharul, vanilia si coaja rasa de lamaie.
Se imparte aluatul in 4, doua parti se pastreaza albe, intr-un se adauga colorantul rosu, in cealalta - cel verde. Se invelesc in folie alimentara si se dau la rece, 30 min. Eu am pus la congelator si s-a intepenit bine de tot si atunci am putut taia.
Puteti pune ce culori vreti d-voastra.
Se poate face si varianta cu o parte cacao si una ramane alba
feliat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaLa micul dejun sau la cina, alaturi de o cana cu lapte, sunt perfecte!
Pancakes cu mere si aluneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii