Salam de biscuiţi reţetă. salamul de biscuiti este un desert foarte indragit in primul rand pentru usurinta cu care se prepara. Acum te poti bucura si de salamul de biscuiti de post, care este la fel de delicios si se prepara la fel de usor.
1.Se pune la topit in apa, rahatul, margarina si cacao si se pun pe foc. Dupa ce da in cateva clocote se da deoparte.
2. Separat se macina biscuitii (sau se strivesc cu sucitorul), o parte se rup bucatele mai mari. Se amesteca intr-un castron nuca macinata si biscuitii. Se pun cacao pe foc
3. Se toarna lichidele peste si se amesteca cu mult curaj, pana devine ca o pasta. Daca mai este nevoie se mai adauga apa, eventual ceva suc de la compot, sau sirop de zahar daca nu sunt biscuitii destul de dulci.
4.Se adauga stafidele, esentele, au am pus si fructe confiate si putina scortisoara.
5. Se omogenizeaza si apoi se pune in pungi, sub forma de suluri rotunde sau patrate. Una am plimbat-o prin cocos inainte de ambalare.
6. Dupa refrigerare de macar o ora se taie felii si se mananca cu pofta maxima! Speram sa va placa!
Reteta de salam de biscuiti de post a fost propusa de Guguluff
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm pregatit in acest week-end o reteta ce a primit foarte multe laude si a fost apreciata mai mult decat ma asteptam: niste...
Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Comentarii