Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti este un desert simplu si rapid, cu ingrediente obisnuite. Urmareste reteta salamului de biscuiti si prepara-l si tu.
Intr-un castron mare se rup biscuitii in bucati mici. Separat, se incalzeste laptele, unde se adauga untul, zaharul, cacao, esenta de rom, stafidele si nucile maruntite. Cand untul este topit se toarna incet peste biscuiti amestecand cu o lingura de lemn. Pe o folie se toarna compozitia si se ruleaza ca un salam. Se lasa la rece cam 3-4 ore.
Pentru un aspect deosebit, poti tapeta celofanul cu nuca de cocos, dupa ce inainte l-ai udat putin sau l-ai uns cu unt. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Salamul de biscuiti se serveste felii dupa ce s-a intarit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieEste facut la dorinta nepotului si fiului meu. "Sa faci o prajitura fara nimic sa o mancam cu lapte", nimic...
Desert checul mofturosilor
Comentarii