Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si cocem intr-o tava mare la foc medi
Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si cocem intr-o tava mare la foc mediu. Dupa coacere rulam aluatul, dupa racire il umplem cu urmatoare crema: batem spuma 20 dkg margarina cu zaharul pudra, nuca macinata si rom.
Alte prajituri recomandate
Tort cu mere coapte
Prajitura cu lamaie
Prajituri cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii