Se amesteca bine jumatate din cantitatea de zahar, cacaua si untul. Se adauga albusurile batute spuma cu putina sare si zaharul ramas, faina si nuca
Se amesteca bine jumatate din cantitatea de zahar, cacaua si untul. Se adauga albusurile batute spuma cu putina sare si zaharul ramas, faina si nuca macinata. Se tapeteaza o tava cu hartie cerata si se toarna compozitia. Se coace la cuptor, la foc potrivit, iar dupa ce s-a racit se rastoarna blatul. Separat, se bate frisca impreuna cu zaharul si ciocolata rasa. Blatul, se unge cu frisca si se ruleaza, dupa care se da la rece.
Se serveste felii.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Turta dulce
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii