Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si
Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare.
Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta.
Se toarna amestecul in tava cu hartie de copt si se baga la cuptor,la 185 grade.
Se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop.
CREMA
Se amesteca branza cu zaharul,gelatina.
Se bate smantana bine si se amesteca in ea cate o lingura din branza.
Se intinde o parte din crema pe foaie si pun deasupra visinele.
Ruleaza si unge cu restul de crema ramasa si decoreaza dupa chef
Pofta buna!
Reteta Rulada cu visine si crema de branza dulce a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada Budapesta,
Rulada cu frisca si gem de caise,
rulada cu dulceata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCostel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui
Comentarii