Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Albusurile se bat, separat, spuma cu putina sare si se amesteca apoi cu galbenusurile. Se tapeteaza cu hartie gr
Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Albusurile se bat, separat, spuma cu putina sare si se amesteca apoi cu galbenusurile. Se tapeteaza cu hartie gresata o tava si se toarna compozitia. Se introduce apoi in cuptor, la foc mare si se lasa la copt. Se scoate apoi din cuptor si se rastoarna pe un servet curat, se scoate hartia si se unge pe toata suprafata cu jeleu de afine, dupa care se ruleaza imediat.
Rulada se serveste felii, pudrate cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Prajituri delicioase
Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii