Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se to
Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se topeste si sfaramam biscuitii cu sucitorul, dupa care turnam peste ei compozitia calduta, adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom
Crema alba :
Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a dat in clocot se pune grisul mestecam bine si cand a inceput sa se ingroasa il luam dupa foc, adaugam margarina cubulete si la sfarsit nuca de cocos. Se pune pe o folie crema de gris cu nuca de cocos, se intinde ca o foaie, se adauga crema din biscuiti, se intinde la fel ca si crema din gris dupa care punem banana intreaga, se ruleaza usor ca un salam.
Din aceasta compozitie ies cam doua rulade de 30 cm. Daca doriti puteti sa le ornati cu fulgi de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii