Fierbe cartofii in coaja. Da prin masina de tocat migdalele. Jumatate din aceasta cantitate, amestec-o cu zahar. Adauga cartofii si zdrobeste-i bine c
Fierbe cartofii in coaja. Da prin masina de tocat migdalele. Jumatate din aceasta cantitate, amestec-o cu zahar. Adauga cartofii si zdrobeste-i bine cu furculita. Amesteca din nou. Din aceasta pasta, formeaza bilute cat o nuca si da-le prin restul de migdale macinate. Pune bilutele intr-o tava acoperita cu hartie de copt, unge-le cu albus batut spuma si da-le la cuptor 10-15 minute.
Se servesc reci.
Alte retete:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Prajitura cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume
Comentarii