Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri aveti nevoie de oua, zahar, margarina si gem de piersici.
Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin spuma, se adauga coaja de lamaie si treptat, uleiul.La sfarsit se pune faina si praful de copt. Se formeaza cu mana bilute care se dau la copt pentru 10-15 minute intr-o tava unsa cu ulei. Dupa ce s-au racit putin se scobesc in interior (cu un cutit ascutit). Sfaramiturile se dau prin masina de tocat sau in robot si se amesteca cu margarina moale, gemul, esenta de rom, cacao si lapte pentru o crema tare. Se umple fiecare jumatate de biluta si apoi se lipesc una de cealalta.Se dau prin esenta colorata si apoi prin zahar tos
Prajiturile Piersicute se servesc a doua zi, cand s-au inmuiat putin.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii