Prajitura zebra cu branza este o reteta de prajitura excelenta pentru meniul festiv. Pe baza de branza prajitura mai are nevoie de: margarina, oua, zahar.
Orice prajitura cu branza va face senzatie printre cei dragi.
Facem un aluat din margarina, zahar, ou si praf de copt. Ungem o forma de tort cu diam. de 26 cm si punem aluatul prajiturii. Il intindem cu mainile. Peste el punem bucati de caise. Incalzim cuptorul la 175 grade.
Pentru umplutura prajiturii cu branza amestecam ingredientele inafara de cacao. Din umplutura separam un sfert din cantitare si o amestecam cu cacao.
Punem peste caise doua polonice din umplutura de culoare deschisa pe mijlocul blatului. Peste adaugam 1-2 linguri din umplutura cu cacao. Continuam asa pana terminam toate umpluturile.
Important: umplutura se prelinge singura spre margini, nu trebuie sa o intindeti voi.
Lasam prajitura la cuptor pana la o ora, dupa care o lasam la racit.
Pofta buna!
Reteta Prajitura/tort zebra cu brinza a fost propusa de pitt4 pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoDe foarte mult timp am vrut sa prepar ciorbitza Gabytzei-gaby_d,astazi am reusit,a iesit foarte buna,mersi:-*
Ciorba radauteana a la gaby_d
Comentarii