Ouale se bat cu zaharul si se pun apoi pe foc mic, pana devin o pasta spumoasa. Se cerne faina in ploaie si unul moale. Se ia apoi vasul de pe foc si
Ouale se bat cu zaharul si se pun apoi pe foc mic, pana devin o pasta spumoasa. Se cerne faina in ploaie si unul moale. Se ia apoi vasul de pe foc si se pune cate putin din compozitia obtinuta in forme mici unse cu unt si presarate cu faina. Se pun formele in cuptorul cald, la foc mediu si se lasa la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Dulceata de gutui
Tiramisu
Papanasi fierti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii