Galbenusurile se freaca cu 150 gr. zahar, apoi se amesteca cu untdelemn, lapte si faina, cacao, praf de copt nestins. Se toarna totul intr-o tava uns
Galbenusurile se freaca cu 150 gr. zahar, apoi se amesteca cu untdelemn, lapte si faina, cacao, praf de copt nestins. Se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata si se coace incomplet la foc mic. Se scoate din cuptor, se intinde un strat de gem acrisor, pe toata suprafata blatului si deasupra se toarna albusurile batute spuma cu 50 gr. zahar. Se coace la foc foarte moale pina cind bezeaua s-a copt si a capatat o culoare aurie.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...
Placinta-melc cu sunca si mozarella
Comentarii