Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si jumate din coaja de lamaie razuita. Ungem o tava medie cu margarina si presaram jumatate din amestecul d
Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si jumate din coaja de lamaie razuita. Ungem o tava medie cu margarina si presaram jumatate din amestecul de faina in ea, sfaramam deasupra branza, stafidele, zaharul vanilat si cealalta jumatate de coaja de lamaie razuita si presaram cealalta jumatate de amestec de faina deasupra. Amestecam bine ouale cu laptele si le turnam cu grija in tava. Presaram margarina ramasa taiata si coacem prajitura. O taiem patratele si presaram zahar pudra pentru decor.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Prajitura cu caise
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaPe cit de simpla pe atit de buna...
Ciorba taraneasca de cartofi noiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii