Cuptorul de incalzeste la 170 grade. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se bat cu mixerul timp de 5 minute. Se unge o tava si se tapeteaza
Cuptorul de incalzeste la 170 grade. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se bat cu mixerul timp de 5 minute. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia si se baga la cuptorul bine incalzit. Se lasa circa o ora. Inainte de a se scoate, se incearca cu o scobitoare, daca nu se lipeste nimic pe scobitoare, prajitura este gata.
Se serveste pudrata cu zahar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii