Untul se amesteca impreuna cu zaharul pudra, putina sare si cacaua. Se adauga apoi galbenusurile si biscuitii sfaramati, nucile rumenite in zahar ars
Untul se amesteca impreuna cu zaharul pudra, putina sare si cacaua. Se adauga apoi galbenusurile si biscuitii sfaramati, nucile rumenite in zahar ars, putina sare si romul. Compozitia se toarna intr-o forma de chec, tapetata cu celofan inmuiat in apa si presarat cu nuca. Se lasa la rece cateva ore, iar dupa aceea se rastoarna pe un platou, indepartand celofanu.
Prajitura se serveste taiata felii.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajituri delicioase Prajitura televizor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii