Inmuiati stafidele in apa sau in rom daca nu serviti copiilor. Bateti margarina spuma cu mixerul, puneti oul si zaharul. De acum amestecati manual, p
Inmuiati stafidele in apa sau in rom daca nu serviti copiilor. Bateti margarina spuma cu mixerul, puneti oul si zaharul. De acum amestecati manual, puneti biscuitii, sucul de portocale, nucile, stafidele stoarse si ciocolata rasa. Incorporati totul si puneti intr-o forma de chec la frigider peste noapte. Nu inlocuiti margarina cu unt deoarece nu va tine si va curge
Inainte de a servi bateti frisca si puneti deasupra.
Pofta buna!
Alte retete de prajituri recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii